Cap al concurs de webs de ciències

S'ha acabat el curs i hem fet una bona feina, a cops amb més serietat, a cops més pausadament… Sigui com sigui, hem arribat a fí de bé i hem complert amb l'objectiu que ens vàrem plantejar en un principi: Confeccionar una web sobre els arbres i arbustos del pati, amb serietat, rigor científic i valor com a material didàctic de suport per tothom que el vulgui consultar.

Hem tingut els nostres reptes i estones de desencís. Però també hem tingut grans suports, i grans sorpreses, com ara guanyar en La Mostra 007 un premi de fotografia, però ara… ja està, recent sortida del forn hem acabat la nostra web. I just al punt, ja que també ha aparegut la convocatòria que esperàvem, la del 12è Concurs de Webs de Ciències.

 

Aquí ja no les tenim totes, però, aquest ha estat el nostre objectiu i aquí està la nostra obra:

PROJECTE AGRAMUNT VERD

 

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.